Smash '76 | Tafeltennisvereniging Sint-Annaland
Welkom bij Smash '76!
COMPETITIE
NIEUWS
OVER SMASH
COMPETITIE
NIEUWS
OVER SMASH
LAATSTE NIEUWS
Competitieronde 9

Seniorenteam 1 Smash ’76 weer helemaal terug in de race

Afgelopen weekend stond team 1 voor lastige opgave. Zoveel mogelijk punten pakken tegen de degradatie concurrent. Hoe meer punten hoe groter de kans op handhaving. Een achterstand van vier punten moest rechtgetrokken worden om enigszins kans te maken op behoud van de hoofdklasse. Erik Verhage liet maar weer eens zien dat hij in beste vorm is. Hij won 3 wedstrijden met een klinkende zege  en zo ook de dubbelpartij met teamgenoot Bennie van Poortvliet. Bennie won 1 wedstrijd. Jordi van de Klooster was invaller en ook hij kwam goed voor de dag. Hij won op zeer nette wijze 2 van zijn wedstrijden waarmee hij maar weer laat zien wat hij in huis heeft. Deze overwinning van 7-3 is hiermee een uitstekend resultaat. Het verschil met de degradatie concurrent is weer teruggebracht naar 0 punten met een beter onderling resultaat. De laatste wedstrijd komend weekend gaat dus alles beslissen.

Team 2 mocht afgelopen weekend afreizen naar STV 1 in Sas van Gent. Hier was Peter Hendrikx man of the match met twee winstpartijen. Hij was in goede vorm en wist van een tegenstander te winnen die het gehele seizoen nog geen wedstrijd verloor. Jordi van de Klooster en Joran Fase waren ook meegereisd naar het diepe zuiden. Allebei wonnen de jongens 1 wedstrijd. Peter won samen met Jordi de dubbelwedstrijd waarmee de einduitslag in een gelijkspel eindigde van 5-5. Hiermee is de kans op het kampioenschap helaas verkeken. Echter zal team 2 hoogstwaarschijnlijk op een mooie tweede plaats eindigen.

Team 3 speelt net zoals team 2 in de 2e klasse in dezelfde poule. Team 3 had het wat lastiger en dat bleek ook afgelopen weekend het geval. Job Moerland wist als enige een wedstrijd te winnen. Hannes Besseling en Damian Elenbaas hebben hun uiterste best gedaan, maar konden helaas geen wedstrijden naar zich toe trekken. Ook de dubbel werd door deze jongens helaas niet gewonnen. Er bleef slechts 1 punt op Sint-Annaland. De andere 9 punten gingen mee naar het Zeeuwse Arnemuiden. Team 3 zal eindigen op de laatste plaats waarmee ze volgend seizoen mogen uitkijken naar de 3e klasse waar ze zeer zeker weer bovenin mee kunnen gaan draaien.

Smash team 4 is afgelopen vrijdag op bezoek geweest bij Vice Versa 1 in Oudenbosch. Als hier deze avond een flinke uitslag weggezet werd, was er nog kans op het kampioenschap. Het was een zeer spannende strijd want ook Vice Versa streed mee om het kampioenschap. Mathijs van de Graaf speelde erg sterk. Hij won 2 wedstrijden. Samen met Kees van Poortvliet won hij ook de dubbel. Kees zelf won 1 enkelpartij en ook Jacob Elenbaas won er 1. De punten werden hier dus verdeeld en dit is helaas te weinig voor het kampioenschap. Team 4 van de Setallandse club heeft al haar wedstrijden gespeeld, terwijl het team uit Oudenbosch nog moet spelen tegen TCO uit Ossendrecht. Deze beide teams hebben 49 punten en deze strijd zal komende week worden bevochten.

Team 5 had afgelopen weekend ook elk punt nodig. Directe degradatie zal uit blijven, echter moet er wel gespeeld worden voor de 4e of 5e plaats. Bij een 5e plaats word namelijk een promotie degradatie wedstrijd gespeeld. Mannen in vorm Adrie Aarnoudse en Eldert Besseling waren dit weekend allebei basisspeler samen met Karel Teygeman. Eldert wist het eerste punt te behalen en Karel het tweede punt. Verder kwamen de mannen helaas niet. Ze mochten maar 2 punten bijschrijven en een verlies van 8-2 accepteren. Hiermee speelt dit team op 3 mei de promotie degradatie wedstrijd. Bij een overwinning zal behoud in de 4e klasse blijven.

Jeugdteam 1 van Smash ’76 speelde afgelopen weekend alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Jacinta Fase liet weer maar eens zien wat ze in huis had, ze won namelijk zeer eenvoudig al haar wedstrijden. Ook won ze samen met Hanna Boers de dubbelwedstrijd. Hanna won zelf 1 van haar enkelpartijen. William Verhoeven mocht ook mee naar TT Goes maar wist helaas geen wedstrijd te winnen. Het eindresultaat was een prima 5-5. Het jeugdteam zal hiermee op een keurige 3e plaats eindigen.

Laatst gewijzigd: 13:28:47 16-04-2024
competitieronde 8

SeniorenTeam 1 had zaterdagmiddag een degradatie kraker tegen Never Despair 4, de nummer laatst (6 e plaats) in de poule.Hier moeten punten gepakt worden om het verschil te verkleinen met de nummer 4 Irene 2, die de avond er voornog 4 punten pakten. Na een spannende middag die gelijk op ging, verkeerde alleen Erik Verhage in vorm en paktealle 3 zijn partijen. Bennie van Poortvliet en Harm Westdorp waren ieder goed voor 1 punt waardoor er een gelijkestand van 5-5 werd genoteerd.  Team 2 kreeg zaterdagmiddag middenmoter Arnemuiden 3 op bezoek. Jordi van de Klooster en Joran Fase speeldeneen sterke middag. Jordi die alles uit de kast moest halen tegen Marc Riemens wist dan ook alle 3 zijn partijen tewinnen. Joran moest alleen Marc Riemens feliciteren en haalde 2 punten binnen. Dennis Smalheer zijn vastigheidontbrak deze middag en wist alleen samen met Jordi de dubbel binnen te slepen. Waardoor er een eindstand wasvan 6-4 voor de Stallanders die de 2 e plek bezitten.  Team 3 had een vrij weekend en speelde deze ronde geen wedstrijd, omaat ze deze al eerder in het seizoen haddengespeeld.  Team 4 speelde ook zaterdagmiddag thuis, en kreeg de koploper TCO ’78 1 op bezoek. Dit zijn ondertussen goedebekenden van elkaar en valt er ook niet van te voren een uitslag te voorspellen. Ook deze wedstrijd ging het weer open neer, wel wist Mathijs van de Graaf zich te bekronen als Man of the Match en won alle drie zijn partijen. Davidvan Driel en Kees van Poortvliet schreven beide ook een 1 bij op het wedstrijdformulier. De dubbel kwamen Kees enMathijs te kort en verloren deze dan ook, waardoor er een 5-5 gelijkspel als einduitslag was.  Team 5 kreeg zaterdagmiddag thuis hekkensluiter Het Markiezaat 9 op bezoek. Tegen dit team moeten er puntengepakt worden om de concurrentie in het oog te houden. Ook al is de afstand richting plaats 4 groot. Dit was danook de opdracht voor Adrie Aarnoudse, Adrie Brands en Karel Teygeman. Dit werd dan ook gedaan door de heren.Van de vier vijf gamers werden deze dan ook alle 4 door de stallanders over de streep getrokken wat dezecompetitie niet vaak gebeurd. Adrie Aarnoudse die een sterk seizoen speelt wist nu ook ze weer alle 3 te winnen.Adrie Brands en Karel Teygeman schreven beide 2 punten bij. De beide Adrie’s speelden de dubbel en maakten doordeze winst er een mooie 8-2 overwinning van.  JeugdJeugd team 1 speelde zaterdagmiddag thuis maar tegen 2 tegenstanders van Belcrum 4. Nu het team al bij start 3-0voor staat wil niet gelijk zeggen dat het een makkelijke middag wordt. Lucas Dodemont (Belcrum) wist dan ook alledrie zijn partijen te winnen en Jacinta Fase haar eerste nederlaag te bezorgen dit seizoen. Jacinta Fase en HannaBoers wisten ieder 1 punt en samen de dubbel binnen te slepen. William Verhoeven groeit in deze klasse en wist eengame met wel liefst 18-16 naar zich toe te trekken, maar bleef jammer genoeg met lege handen staan. Wat eeneinduitslag van 6-4 voor Smash betekende.

Laatst gewijzigd: 18:52:56 04-04-2024