Wedstrijdverslag 12-10-2019

Oost, West, Thuis best
Zaterdag 12 oktober hebben 5 teams (4 senioren, 1 jeugd) thuis gespeeld. Team Smash 1 van de senioren heeft deze zaterdag 5-5 gespeeld tegen Die Meede (Made). Johan Snoep heeft deze wedstrijd de meeste punten gepakt. Hij heeft er 2 gewonnen voor zijn team. Bij Christian van ’t Hof en Remco Vroegop ging het wat minder. Zij hebben beide maar 1 kunnen winnen. Maar ze hebben wel de dubbel naar binnen gesleept. Ze staan nu boven de pool met een flinke 30 punten. 3 punten verschil met de nummer 2.

 

Bij Team Smash 2 van de senioren was het andere koek. Zij wisten samen 8 punten te halen tegen Vice Versa ’51 (Oudenbosch). Bennie van Poortvliet was de ster deze wedstrijd. Hij wist 3 punten binnen te halen. Ook samen met zijn teamgenoot Mathijs de Graaf wisten ze de dubbel binnen te halen. Mathijs zelf haalde 2 punten binnen. De invaller uit Team Smash 3, Johan Aarnoudse, haalde ook 2 punten binnen. Hij speelde alles van tafel, maar zijn gevoel aan de bal zwakte af bij de laatste wedstrijd. Het team staat nu 2e van de pool met 28 punten.

 

Ook Team Smash 4 won met een dikke 7-3 tegen De Pin Pongers (Wouwse Plantage). Job Moerland wist alle 3 de punten binnen te halen. Jacob Elenbaas en Marnix de Graaf verloren beide een punt tegen de sterke René Schijven. Ook de dubbel was verloren. Zij staan nu ook 2e van de pool met 24 punten.

Team Smash 5 overtroefde heel de zaal met 9 punten aan hun zijde. Chris Hage en Leen Guiljam haalde beide 3 punten binnen. De dubbel hebben ze ook netjes gewonnen. Eldert Besseling liet er jammer genoeg eentje gaan. Maar wist nog wel 2 punten te winnen. Ook zij staan nu 2e met 24 punten. Met een krap verschil met de nummer 1 met 1 punt.

 

Het jeugd team Smash 3 was ook goed bezig. Zij wisten 8 punten binnen te halen. Ayolt Zolnay en Roan Potappel wisten beide 3 punten binnen te halen. Ook de dubbel was mooi meegenomen. Maurits de Witte had helaas een slechte dag en verloor 2 punten. Maar hij wist nog wel 1 binnen te halen. Het team staat nu ruim boven aan met 39 punten. Een uitmuntende prestatie.

 

Bij de uitwedstrijden waren er ook veel punten binnen gehaald. Team Smash 1 van het jeugd wist tegen Valkenswaard 9 punten te halen. Alle 3 de spelers wisten 3 punten binnen te halen. Alleen de dubbel verliep niet echt soepel. En verloor dus ook helaas deze pot. Het team staat nu met een geweldige 44 punten boven aan de pool. Met 12 punten verschil met de nummer 2. Een kampioenschap komt steeds dichterbij.

 

Bij het senioren team Smash 4 verliep het wat minder dan normaal. Vrijdag 11 oktober wisten ze met z’n drieën maar 4 punten binnen te halen tegen het sterke Effect ‘71. Ze wisten alle 3 maar 1 punt binnen te halen. Ook de dubbel was gewonnen. Jammer genoeg staan ze nu onderaan de pool met maar 10 punten.