Wedstrijdverslag competitie Smash’76

 

Hoopvol begin start najaarscompetitie  Smash’76

 

Zowel het 1e senioren als het 1e jeugdteam scheppen met ruime overwinningen verwachtingen op een hoge notering.

 

Het 1e seniorenteam met Christian van ’t Hof, Merijn v.d. Klooster en Remco Vroegop in de basis moest het in de 1e klasse opnemen tegen Belcrum 5 uit Breda. Christian van ’t Hof ontpopte zich gelijk tot kopman van zijn team en liet geen steek vallen. 3 overwinningen. Merijn v.d.Klooster deed het kunstje bijna na met 2 zeges. Remco Vroegop bleef op 1 overwinning steken. Met een overwinning in het dubbelspel erbij stond een ruime 3-7 overwinning op het scorebord. Dit betekent gelijk de koppositie in deze klasse.

Het 2e seniorenteam mocht als enige seniorenteam met een thuiswedstrijd in de 2e klasse beginnen. Tegenstander was het 4e team van TTC Middelburg. Deze kwam maar met 2 spelers opdagen en dan lijkt een 5-5 gelijkspel een mager resultaat. Teamspeler Bennie van Poortvliet vond de uitslag nog niet eens een gek resultaat. Dit team was gedegradeerd uit de 1e klas. Zelf boekt hij 1 overwinning en samen met Mathijs van de Graaf werd ook het dubbelspel omgezet in een zege. Mathijs en Peter Bazen kwamen individueel niet tot scoren,

Voor een wedstrijd in de andere 2e klasse speelden het 3e seniorenteam met Johan Aarnoudse, Dennis Smalheer en Jan-Willem van Vossen uit in Etten leur tegen een team van Tanaka. Als je dan met 8-2 aan je broek krijgt is het geen beste competitiestart te noemen. Dennis begon met een overwinning maar daar bleef het dan ook bij. Samen met Johan won hij ook het dubbelspel.

Het 5e seniorenteam ging voor hun 1e wedstrijd  naar Sint Willebrord. Het team komt uit in de 5e klasse. Back Hands 5 was een geduchte tegenstander, maar de spelers Eldert Besseling, Adrie Aarnoudse en Karel Teygeman lieten zich van hun beste kant zien. Alle 3 bonden ze 2 x een speler van Back Hands aan de zegekar, zodat ze met een 4-6 overwinning tevreden aan de terugreis begonnen.

Het 1e jeugdteam dat in de hoofdklasse speelt liet er thuis geen twijfel over bestaan wie de sterkste was. Met een “clean sheet “ veegden Jordi van de Klooster, Petran Guiljam en Hannes Besseling  tegen stander Unicum van tafel. Met een 10-0 overwinning zou je al aan kampioensaspiraties mogen denken maar de competitie is nog lang.

Ook het 2e jeugdteam zette in de 1e klasse junioren thuis tegen ODT een klinkende zege weg. Met maar liefst 8-2 werd de 1e thuisoverwinning gevierd. Floris Vos en Joran Fase waren 3 x te sterk voor hun tegenstander. Damian Elenbaas liet 1 x de tegenstander juichen.

Het 3e jeugdteam mocht eveneens met een thuiswedstrijd beginnen in de 2e klasse junioren. Tegenstander was een team van Sar’72. Roan Potappel en Marc van Poortvliet konden 3 x juichend na een overwinning van achter tafel komen. Maurits de Witte stelt het juichen nog even uit tot een volgende wedstrijd. Als je met 6-4 begint aan de competitie doe je het niet slecht.